Hårda pass

Känner mig fortfarande nere och förvirrad…

Så hur botar vi det?

Först gjorde jag ett svettigt pass på fitnessblender.com

Blev riktigt svettigt… Gjorde inte alla övningar fullt ut då knäet sa stopp men svetten rann ändå…

Sen efter lunch handling så tänkte jag köra ett skönt yoga flow

Men det blev ett yoga pass med core styrka visade det sig… Så de var bara att köra på… Så nu har jag laddat ur lite så min hjärna går inte lika snabbt ..I morse lyxade jag md bananpannkaka och toppade med frön bacon och jordgubbar mums….

still down and confused, I decided to exercise it away. Did one hours of really sweetie fitnessblender workout on fitnessblender.com… And after doing grocery shopping I decided to do a nice yoga flow. It turned out to be a class with core and it was really hard… But I feel better. My breakfast this morning was banan pancakes with seeds strawberries and bacon….

IMG_0248.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>