Löpning skador

Japp jag kände att jag benet kändes bra eller närt eller vad de nu må vara… Tejpade knäet… Sprang , kändes sådär.. Men tänkte om jag tar de lugnt kanske.. Efter en kilometer gjorde de så ont att jag började gå… Gick hem men kände att jag var inställd på ett svettigt pass så körde core blandat med cardio… Bara övningar som inte gjorde ont.. Nu känner jag dock att det är dags att lyssna… Inte sprungit på en vecka men måste vila benet… Tänkte ta två vill dagar efter varandra, ingen yoga ingenting,,, får se om de kan göra susen, kommer fåmabstinens men får fokusera på mat och testa lite recept kanske…en ny smoothie Kanske?

I went out running the first time in one week. After one km my knee or leg hurt so much I had to walk.. I had to do something so I did core and cardio at home.. Nothing that hurt.. I disided that for the next two days I am going to rest completely and I know I am going to want to exercise but I have to resist… For my leg mad be couse the fastest way back to running is probably resting properly..maybe I will try a new smoothie

IMG_0012.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>