Äntligen

Äntligen orka jag träna.. Å sjukt vilket träningspass det blev.. Tänkte ta te lite lugnt, men de klara jag inte

44 min med sprutande svett… Men nu känns det bra, avslutade med 13 min chakra meditation då jag försöker stressa ner hitta mig själv. Nu en protein smoothie med frysta hallon och mango, risprotein cocosmjölk och ett härligt tjockt sugrör för det blev en sorbet liknande konsistens. I dag ska vi till banker å lägga om lång… Känns grymt bra..

At last I had the trench to work out .. .. was thinking of taking it easy, but I couldn’t
44 min with sweat … But now it feels good, finished with 13 min chakra meditation, I am trying to find myself. Now a protein smoothie with frozen raspberries and mangoes, rice protein, coconut milk and a lovely thick straw it became a tick consistency.

IMG_0287.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>