Sova?

Inatt var det jobbigt att sova … Lyckades somna men vaknade kl tolv och kunde i te sova.. Gick upp värmde mandelmjölk med ghee och honung… Kunde inte somna, låg på spikmattan.. Somnade inte.. Gick ner gjorde 77 min yin yoga (varje stretch i 5 minuter) somnade på golvet i hivasana…

Vaknade av att det kändes hårt, la mig i soffan å somnade.. Så de blev 3 timmar sömn..

Kunde dock inte avstå träna så jag körde en timme med armar… Skit jobbigt och kommer inte kunna lyfta kaffekoppen imorgon, men de är det värt..burkar ni planera era träningar, det gör jag.. Då tar jag i mer, annars känner jag efter och gör lättare övningar eftersom. Skriver jag ner ger jag mig f-n på att orka å så kör jag…

Somnade på eftermiddagen i solen dock… Rå skönt…sömn är viktigt och alla behöver sova… Så sov gott…

Last night I couldn’t fall a sleep … Or fell asleep but woke up at twelve and couldn’t sleep any more .. Went up warmed almond milk with ghee and honey … Could not sleep, lying on the bed of nails .. Didn’t fall asleep .. Went down did 77 minutes yin yoga (each stretch for 5 minutes), fell asleep on the floor in hivasana …
Woke up and the floor felt hard, fell asleep on the couch .. So they I 3 hours sleep ..I did an hour with arms … Hard workout and will not be able to lift the coffee cup tomorrow, but its worth it ..do you plan you’re workouts? I do, I write down what I believe is a hard workout I never think I can do and then I go for it. If I just do one exercise after another with no plan I never use as much energy as I can if I plan in advanced.
Fell asleep in the afternoon in the sun though … good sleep is important and we all need to sleep … So sweet dreams

IMG_0295.JPG

IMG_0300.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>