Dagens pass

I dag kom den efterlängtade löprundan… De första 5 km var underbara… Sen började benet ta emot… Gjorde riktigt ont innan jag va hemma… Såg till att varva ner varsamt och stretcha mina ben ordentligt…. Får se hur benet känns sen när kroppen kallnat…

Men efter min mango smoothie kör jag nog liteyoga för att sträcka ut ytterligare…. Älskar min träning… Idag betalade jag också för yoga kursen jag ska gå… Känns grymt roligt…

Today came the long awaited run … The first 5 km, was wonderful … Then My leg started hurting…really hurt before I was home … Made sure to unwind gently and stretch my legs properly … .’ll see how the leg feels then when the body has cooled …
But after my mango smoothie I will probably do some yoga to stretch out further …. Love my training … Today I paid for the yoga course I’ll tend… Feels really fun …

IMG_0312.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>