Mindfulness och yoga

Just nu koncentrerar jag mig på att hitta mig själv yoga meditation och mindfulness är ledorden.. då jag alltid gåe in starkt för mina intressen. Vilket kan vara bra och dåligt så måste jag hitta sätt att koppla bort alla tankar på.. frågan är bara hur gör man?

Jo man intresserar sig för sådana metoder och lär sig allt..☺

I am fokusing on finding inner peace.. and I am trying to do it trought meditation yoga and mindfullness.. when I am interested in something I go for it 150 %witch can bee both good and bad. So what to do.. I get really interested in wayse to find the inner calmness I nead..

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>