Svårt att hitta tillbaka

Haft svårt att hitta motivation och energin till att blogga

Vet inte om någon läser men idag blev det mage 15 min armar 15 min och 53 minuter power yoga…. Slut i kroppen efter detta men inte svettig så det rinner… Längtar tills benet är bra så jag kan springa…

Hur ser ni ut efter ett pass.. Jag ser ut som hej kom och hjälp mig.. Håret lossnat och gummibandet har bara några hårstrån kvar..

Had a Hard 😉time motivation myself to blog… Feelt like nobady is Reading Today I did 15 min core 15 min arms and 53 min power yoga.. So my body feels tiered but I want to really sweat. Anyway I look like crap after working out, how do you look..?

IMG_0329.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Svårt att hitta tillbaka

  1. Hej snygging! Jag kollar bloggen varje dag…..jätteroligt att läsa. Du är så duktig. Jag sprang faktiskt 9,87 km igår. Nära till 10 km 😃. Hade jag vetat hade jag sprungit lite till 😅 puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>