Skitjobbig träning

Igår tog jag verkligen allt… Tränade en fitnessblender video på högsta nivå… Tyckte det var lite lamt början, och tyckte mig inte ha must att ta i som jag ville.. När träningen var slut mådde jag dock sjukt illa… Så jag andades lugnt och körde lite yin yoga… De va super skönt….min Macke har inte mått bra så jag försöker använda massage apparaten för ryggen så mycket jag kan..

Yesterday I really went for it. I did a fitnessblender workout video .. On the hardest level.. I didn’t fell it was to bad and it felt like I couldn’t give it my all.. But when I finished I felt really sick.. I did some heavy breeding and yin yoga poses… Super nice

IMG_0331.JPGMy back hurts so I did some massage…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>